Wonen op een
unieke locatie
in Breda!

Welkom bij de digitale

start verkoop

wonen in het groen

Het Bachmanhof is een fijne plek om te leven, voor mens én voor dier. Tussen de woningen is een grote brink gelegen. Deze bestaat vooral uit een weide voor buurtgenoten om elkaar te ontmoeten en om op te spelen. Onder de grote lindebomen is geniet u van dit heerlijke uitzicht. En dieren genieten er net zozeer. Zo is de waterberging (wadi), waar het hemelwater in wordt opgevangen, een aantrekkelijke leefomgeving voor insecten. Mede dankzij een bloemrijk kruidenmengsel, wat er het hele jaar door groeit, voelen ze zich er prima thuis.

In de stegen tussen de woningen staan bovendien zogenoemde klimaatbomen. Deze kunnen tegen een langere periode van droogte en bloeien bovendien rijkelijk. Zo is de inrichting voorbereid op de toekomst. De bloemen en bessen in deze bomen zijn aantrekkelijk voor insecten en vogels. Ook worden er vogelhuisjes in het metselwerk van de woningen meegenomen. Grote kans dus dat u iedere ochtend de vogeltjes in de wijk kunt horen fluiten. Als dat niet lekker wakker worden is.

impressies

Dit is wonen in Bachmanhof

 • Riant wonen met uitzicht op de Martinuskerk
 • Centraal gelegen in Princenhage
 • Winkels en horeca op loopafstand
 • Natuurrijke omgeving
 • Eigen parkeergelegenheid

Extra duurzaam wonen

Uw woning is standaard voorzien van een bodemwarmtepomp en warmteterugwinsysteem

historie

Het nieuwe woonhof met een eigen signatuur en zicht op de Martinuskerk kon niet anders dan de naam Bachmanhof krijgen. Het heeft zijn naam te danken aan de oude smid die ooit op deze plek zijn smederij had, Miel Bachman. De naam Bachman is een begrip en dateert van zo’n 100 jaar geleden. De ‘Bachmannen’ maakten naam met hun smederijen en later als uitbaters van een ijzerwarenhandel, verkopers van fietsen, gaskachels en huishoudelijke producten.

planning

 • Oktober 2020 : Verkoopvoorbereiding
 • Begin november : Start presale 
 • Eind 2020 : Start verkoop
 • 1e kwartaal 2021 : inventarisatie woonwensen
 • 2e kwartaal 2021 : Verwachting start bouw
 • 3e kwartaal 2022 : Verwachting oplevering eerste woning

inschrijven nieuwsbrief

De inschrijfperiode voor de 30 woningen van Bachmanhof is geëindigd en de toewijzing is gestart. In week 51 versturen wij hierover een update. Meld u via onderstaand formulier aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

  officieel inschrijfformulier

  Heeft u interesse in één of meerdere woning(en). Vul dan hier het officiële inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot en met woensdag 9 december om 12:30u. Daarna is de inschrijfmogelijkheid gesloten en is dit formulier niet meer beschikbaar.

  Heeft u vragen? Neem contact op met één van de makelaars.

   Uw voorkeur gaat uit naar een of meerdere bouwnummers. Meerdere nummers opgeven is geen probleem. Wij adviseren u dit zelfs om te doen. Gelieve hieronder uw voorkeur in volgorde aan te geven:

   Toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door u opgegeven voorkeur bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zal toewijzing plaatsvinden op basis van de door u ingevulde informatie op dit formulier. Gelieve onderstaand aan te geven welke zaken voor u van toepassing zijn. Voor de eventuele financiering van de aankoop van het nieuwbouwwoning is het aanvragen van een (aanvullende) hypotheek dan wel een overbruggingslening een voorwaarde.   Dit formulier is geheel vrijblijvend. Er zijn aan dit formulier geen rechten te ontlenen. Het invullen en ondertekenen van dit formulier verplicht koper(s) en verkoper niet tot koop of verkoop.

   makelaars

   Heeft u vragen? Neem contact op met één van de makelaars!

   Patricia van de Wijer
   06-20959290
   p.vandewijer@vandersande.nl

   Pascal de Wit
   06-10559898
   pascal@kinmakelaars.nl