Type G

1 Riante levensloopbestendige patiowoning met extra buitenruimte

type G

Riante levensloopbestendige patiowoning met extra buitenruimte

Kavel: 253m2
Woonoppervlak: 134m2

kenmerken

  • Alles gelijkvloers: grote woonkamer en keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer en bergruimte
  • Twee patio’s, één aan de voorzijde bij uw woonkamer en een extra patio bij uw slaapkamer

specificaties

Bouwnummer 8 
Kavel: 253m2
Woonoppervlak: 134m2

Plattegronden & ligging in het plan

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Meer over type G

Bij een patiowoning geniet u van het gemak van gelijkvloers wonen en een knusse, onderhoudsarme buitenruimte. Deze patiowoning springt eruit door de omvang. Met zijn 135m2 is dit de grootse patiowoning in het plan en voorzien van maar liefst 2 buitenruimten. De eerste patio ligt aan de straatzijde en is afgeschermd met mooi vormgegeven aluminium panelen. Zo zit u heerlijk beschut. De tweede patio bevindt zich aan het uiteinde van de woning, bij één van de slaapkamers. Daar geniet u ’s ochtends van het heerlijke ochtendzonnetje.

Wat een uitzicht!

De patiowoning is zo gelegen, dat deze een fantastisch uitzicht op de toren van de Martinuskerk biedt. U kijkt bovendien vanuit uw woonkamer door een groot hoekraam weids uit over het groene plein van het Bachmanhof. Dat is nog eens een uitzicht! Tegelijkertijd ervaart u bovendien het knusse stadsgevoel. Aan de voorzijde bieden plantenbakken een fijn beschut gevoel. De patiowoning ligt bovendien langgerekt in het verlengde van de straat die de entree van het Bachmanhof vormt.

Leuke details

De vorm, het uitzicht en de twee patio’s zijn niet de enige details die deze patiowoning zo bijzonder maken. Een extra detail is de verhoging van een deel van de woning. In de slaapkamer zorgt een verhoging voor een speels effect en buiten dient de verhoging als mooie markering voor de entree van het Bachmanhof.